Overdag op werkdagen:   0598 320 254

Huisarts Kropswolde

Bent U op zoek naar een huisarts in Kropswolde ? Welkom bij Medisch Centrum Gorecht in Hoogezand. Hoogezand ligt eigenlijk vlakbij Kropswolde en biedt u diverse faciliteiten. Onze huisartsenpraktijk is gelegen naast het winkelcentrum “de Hoge Meeren”, zodat u uw bezoek aan onze praktijk altijd kunt combineren met een bezoek aan het grote winkelcentrum.
Wij staan als huisarts voor Kropswolde voor u klaar zowel in de gemeente Hoogezand -Sappemeer, als Zuidlaren, Groningen Zuid, Slochteren, Harkstede en Froombosch.

Wist u dat Medisch Centrum Gorecht in Hoogezand vanaf Groningen slechts 5 minuten rijden is met de auto ? Dat u bij ons gratis voor de deur kunt parkeren endat wij bijna alle eerstelijns disciplines onder een dak hebben ?

Medisch Centrum Gorecht is een geïntegreerd eerstelijns zorgcentrum, dit betekent dat wij veel verschillende eerstelijns zorgdisciplines onder een dak hebben. Daarnaast is Medisch Centrum Gorecht een service gerichte praktijk U hoeft bij ons bijna nooit te wachten, maar als u een keer aan de vroege kant bent, of wij lopen toch een beetje uit in onze spreekuren, dan hebben wij voor u in de wachtkamer koffie, thee en WiFi.
MCG_moderne faciliteiten

Bij Medisch Centrum Gorecht | Huisarts Kropswolde kunt u terecht voor:

  • huisartsenzorg
  • fysiotherapie
  • apotheek
  • psycholoog
  • ouderenzorg
  • jeugdzorg
  • eigen bloedafname laboratorium
  • echografie

Wij hebben een eigen bloedafname laboratorium, echografie en allerhande faciliteiten en onderzoeken, die aansluitend aan uw afspraak verricht kunnen worden. Alles onder een dak, lekker gemakkelijk en lekker snel. wilt u graag keuze uit een man of een vrouw als huisarts ? Dat kan. U bepaalt door wie u geholpen wil worden en wanneer.

Medisch Centrum Gorecht | Huisarts Kropswolde en bereikbaarheid

Wij zijn alle dagen telefonisch bereikbaar van 8:00-17:00 en wij hebben geen antwoordapparaten. Geen regels wanneer u wel of niet mag bellen, dat vinden wij ouderwets en niet van deze tijd. Om ons te bereiken, kunt u bellen, mailen en zelf chatten met onze ervaren assistentes.

MCG_actie_bereikbaarheid2

Op maandagavond hebben wij een avondspreekuur tot 20:00 uur.

Wilt u zich inschrijven als nieuwe patiënt bij MCG, klik dan hier

Aanmelden als nieuwe patiënt
Deel deze pagina op Social Media

rugr_logonl_rood_rgb  nogepaNEN-15224_KLSchermafbeelding 2014-05-27 om 14.22.55

© Copyright 2024 - Medisch Centrum Gorecht

Medisch Centrum Gorecht

Gorecht Oost 165-169
9603 AE Hoogezand

Telefoon     0598 320 254
Telefax     0598 325 424
Intercollegiaal     0598 352 504
Spoed overdag     0598 322 786
Spoed avond / nacht     0900-9229