Overdag op werkdagen:   0598 320 254

Gratis sporten voor patiënten ingeschreven bij Medisch Centrum Gorecht

Voor iedereen die is ingeschreven bij Medisch Centrum Gorecht is er nu de mogelijkheid om 14 dagen gratis te sporten bij Sportclub SENS (naast de huisartsenpraktijk). Een unieke en leuke service dankzij de intensieve samenwerking tussen sportclub SENS en MC Gorecht.
Sporten is goed voor iedereen en is in het bijzonder belangrijk voor mensen met overgewicht. Niet alleen omdat je er van afvalt (in combinatie met een dieet), maar dat het de weefsels gevoeliger maakt voor insuline, een stof die ervoor zorgt dat je suikers in je bloed laag blijven.

Sporten of bewegen is dus voor iedereen goed, jong en oud. In de sportclub kun je advies krijgen, trainen op apparaten (cardio, kracht) maar ook diverse leuke programma’s volgen, zoals spinningless, Zumba of Combat. Kijk ook eens op de website van sportclub SENS.

Om gebruik te maken van deze aanbieding kunt u een gratis voucher halen bij de assistentes van Medisch Centrum Gorecht.

Meer informatie over Sportclub SENS

Sportclub SENS is de meest compleet uitgeruste club van Hoogezand die zijn leden een laagdrempelige en gastvrije plek aanbied waarbij je alles vind op het gebied van fitness, groepsfitness, personal training en lifestyle.

Onder enthousiaste en deskundige begeleiding van onze trainers en fysiotherapeut helpen we u uw persoonlijke doelstellingen te behalen. Sportclub SENS is niet de goedkoopste maar bij ons staat persoonlijke aandacht voor de klant centraal. Sportclub SENS biedt een all in abonnement zodat u onbeperkt van al onze faciliteiten gebruik kunt maken. Tevens is er volop ruimte voor ontspanning in onze horeca of sauna.

Met het grootste aanbod op het gebied van Les Mills groepsfitness en LAPT personal training streven wij altijd de nieuwste trends na. Daarnaast bieden wij u verschillende programma’s voor bedrijven, verenigingen, onderwijsinstellingen en denken wij altijd mee in nieuwe concepten.

Sportclub SENS bevindt zich midden in het centrum van Hoogezand. We zijn goed bereikbaar, er is voldoende parkeergelegenheid en parkeren is geheel kosteloos. Bent u geïnteresseerd? Komt u eens vrijblijvend langs, onze medewerkers staan altijd voor u klaar om u te informeren.

Tot snel! Team Sportclub SENS,

Marleen Bosmann en Henriette Meppelink

 

 


Deel deze pagina op Social Media

rugr_logonl_rood_rgb  nogepaNEN-15224_KLSchermafbeelding 2014-05-27 om 14.22.55

© Copyright 2024 - Medisch Centrum Gorecht

Medisch Centrum Gorecht

Gorecht Oost 165-169
9603 AE Hoogezand

Telefoon     0598 320 254
Telefax     0598 325 424
Intercollegiaal     0598 352 504
Spoed overdag     0598 322 786
Spoed avond / nacht     0900-9229