Overdag op werkdagen:   0598 320 254

Beoordelingen

Op de beoordelingenpagina nemen wij de beoordelingen van Zorgkaart Nederland over en vullen deze aan met beoordelingen die u rechtstreeks aan ons stuurt.
Onze beoordelingen op Zorgkaart Nederland en het geven van een beoordeling over onze dienstverlening vindt u hier.


Deel deze pagina op Social Media

Er zijn in totaal 38 beoordelingen. Het gemiddelde cijfer is een: 9.4

Uitstekende huisarts 9.8/10

Ik heb osteogenesis imperfecta plus kyfoscoliose en ernstige osteoporose, wordt hierdoor niet oud. Osteogenesis imperfecta is bot breken steeds en verkrommingen van ruggewervels heb geen tussenwervelschijfjes meer en ribben zijn krom en gebroken en benen zijn krom en armen. Leef niet lang. Uitstekende huisarts specialist gaat er erg goed mee om, ook als ik even in de put zit. Verder pluk ik de dag en maak er nog wat van. Zit in elec rolstoel al achtj aar medewerksters en andere doktoren zijn uitstekend op de hoogte. net als GGZ. Bedankt dokter. Laat nu traantje

- Anoniem via Zorgkaart Nederland

Kundige behandelingen 9/10

Kundige behandelingen en uitstekende zorg.

- Anoniem via Zorgkaart Nederland

Prettig gevoel 9/10

Tijd nemen om aan te horen wat de klachten zijn en accuraat handelen en indien men het niet vertrouwd doorsturen naar een specialist. Dit is voor mij een prettig gevoel dat er aandacht aan mijn klacht wordt geschonken.

- Anoniem via Zorgkaart Nederland

Tijd om te luisteren 10/10

Ze nemen de tijd om naar je te luisteren en goede uitleg.

- Anoniem via Zorgkaart Nederland

Hart voor elke patiënt 8.7/10

Hart voor elke patient. Je voelt je welkom en begrepen. Wordt professioneel, door een ieder benaderd en begeleid.

- Anoniem via Zorgkaart Nederland

Perfecte medewerkers 9.5/10

Alle medewerkers zijn perfect en hebben een luisterend oor….

- Anoniem via Zorgkaart Nederland

Medische Keuring CBR – ADHD 10/10

Ik ben heel erg blij dat jullie voor onze zoon ook een medisch keuring hadden vanwege zijn ADHD. Nu mag hij gelukkig rijexamen doen.

We hebben lang gezocht tot we iemand konden die dit kan en mag doen, we zijn vanuit Friesland naar jullie toegekomen.
Mede names onze zoon Hans bedankt!

- Familie Berghuis

Adoptiekeuring 10/10

Wij willen graag een kindje adopteren, we wonen in de provincie Overijssel. Wat een gedoe om iemand te vinden die adoptiekeuringen doet. We zijn heel blij dat Gerben Lochorn (ja, we mochten geen dokter zeggen zei hij) ons zo goed heeft geholpen. Omdat er haast bij was kon het zelfs dezelfde dag op een avond.
Wij kunnen iedereen die wil adopteren aanraden eens bij deze arts langs te gaan. Hij heeft verstand van zaken, weet wat adoptie is en wat er bij komt kijken. Ook erg handig was dat wij voor onze adoptie een HIV test moesten hebben en dat kon ook meteen even in de praktijk.

- Anoniem

Vrouwelijke huisarts is een pre 8.8/10

Vriendelijk personeel, kleurrijke wachtruimte (met koffieapparaat), fijne huisartsen. Ik vind het een pré dat er ook een vrouwelijke huisarts is. Er wordt goed naar je geluisterd en waar nodig kordaat opgetreden. Tip: leg ook ’s wat Libelle’s, Margrieten en Donald Ducks of een krant van de dag op tafel.

- Anoniem via Zorgkaart Nederland

Supergave moderne praktijk 10/10

Nog nooit eerder heb ik zo’n moderne fraaie praktijk gezien. Allemaal fraaie kleuren, de wachtkamer is gewoon gezellig te noemen.

Bijzonder dat je koffie en thee kunt pakken in de wachtkamer. Korte wachttijden.

- Dhr. de Ruiter

Kindvriendelijke praktijk 9.8/10

Deze praktijk is zo ontzettend kindvriendelijk. Elk jaar met Sinterklaas zijn er leuke cadeautjes voor de zieke patientjes en dit jaar hadden ze met het warme weer deze zomer ijsjes gehaald voor de kinderen.

- Anoniem

Erg professioneel en menselijk 10/10

Na onze verhuizing vanuit het zuiden van het land kwamen wij in een warm bad. Vriendelijke mensen, je wordt gehoord. Aandaxcht voor de patiënten, professioneel en een heel menselijke benadering.

- Anoniem

Preventie 9/10

heb de dokter haast nooit nodig ben zeker al geen 5 jaar maar bij de dokter geweest maar werd wel opgebeld of ik mijn bloeddruk op kon laten meten vind ik wel goed

- Anoniem via Zorgkaart Nederland

Heerlijke koffie 10/10

Het is misschien niet het belangrijkste als je naar de dokter gaat, maar de koffie in de wachtkamer is geweldig lekker. Super verzorgd.

- Mevr. de Jager

Lieve assistentes 10/10

Grote praktijk, maar toch weten de assistentes spontaan van alles van je. Ze weten precies wie je bent, groeten altijd even vriendelijk en dat mag ook wel eenkeer gezegd. Ga zo door dokter en assistentes !

- Anoniem

Goede praktijk, aanrader 10/10

Goede praktijk, aanrader

- Anoniem via Zorgkaart Nederland

Eerst even wennen 9.8/10

Het is in het begin even wennen. De praktijk is erg servicegericht, dat waren we niet gewend van onze vorige huisarts. Zeer deskundig personeel en ook erg vriendelijk en vol begrip. Bijzonder handig zijn de speciale tijden voor kinderen zijn gereserveerd.

 

- Anoniem via Zorgkaart Nederland

Fantastisch onderzoek over blaasklachten 9.8/10

Kreeg gisteren een brief over blaasklachten en plasklachten. Geweldig dat deze praktijk zo bezig is met voorkomen van ziektes.

- Anoniem via Zorgkaart Nederland

Praktijk er flink op vooruit gegaan 9.8/10

De praktijk is er flink op vooruit gegaan. Mooi nieuw pand. Vriendelijke mensen, je wordt goed gehoord. Dat avondspreekuur is echt heel handig voor mij.

 

- Anoniem via Zorgkaart Nederland

Supermoderne praktijk 10/10

Supermoderne praktijk, fantastische kleuren in de fraaie wachtkamer. Een team van zeer betrokken medewerkers en twee leuke dokters. Je hebt altijd de keuze uit een mannelijke of een vrouwelijke arts.

- Anoniem via Zorgkaart Nederland

Moderne praktijk 10/10

Supermoderne praktijk, fantastische kleuren in de fraaie wachtkamer. Een team van zeer betrokken medewerkers en twee leuke dokters. Je hebt altijd de keuze uit een mannelijke of een vrouwelijke arts.

- Anoniem via Zorgkaart Nederland

Afspraken via internet maken is top 8/10

Ik kom er niet zo vaak maar bevalt goed! bv: Een klacht waar bij andere huisartsen weinig aan is gedaan/ de behandeling niet hielp. Werkte de behandeling van deze huisarts wel. Een afspraak maken via internet vind ik ook heel erg fijn!

- anoniem via Zorgkaart Nederland

Hart op de juiste plek 8/10

Moderne praktijk met het hart op de juiste plek. Open voor het verhaal en daadkrachtig op allerlei vlakken. Je bent welkom!

- anoniem via Zorgkaart Nederland

Innovatieve huisarts 9.7/10

Collega Gerben Lochorn is de meest innovatieve Huisarts van het Noorden. Hij doet veel aan preventie. Nov 2010 bood hij patiënten boven 45j een gratis FOBT test aan om darmCa op te sporen.. Voorts een osteoporosetest en een cardiovasculaire risico test en een spataderonderzoek.Op dit moment kunnen mannen boven de 65j gescreend worden op een goedaardige prostaatvergroting. De meest slimme zet vind ik ,dat vanaf 1-5-2012 de praktijk 24 uur en wel 365 dagen per jaar bereikbaar is, zodat de patiënten 24 uur/dag hun eigen Huisartsenpraktijk kunnen consulteren.Ga zo door Gerben.

 

- Collega huisarts

Veel kennis in huis 8.7/10

moderne ideeén en staat open voor vernieuwingen en heeft veel kennis in huis

- anoniem via Zorgkaart Nederland

Er wordt goed geluisterd 9/10

Alles wordt goed beoordeeld en er wordt goed geluisterd naar me. Indien nodig wordt er ook doorverwezen naar juiste specialist. Heb geen klachten. Ben zeer tevreden over de praktijk. Zijn ook heel behulpzaam als mijn kinderen komen, helemaal geweldig.

- anoniem via Zorgkaart Nederland

Open en transparant 8.2/10

Een open en transparante huisartstenpraktijk met leuke, menselijke medewerkers. Een praktijk waar je serieus genomen word. De locatie vind ik aan de kleine kant. Voor scootmobiel of rolstoel is het niet echt handig. Punt van aandacht vind ik wel dat de assistente(s) soms niet weten over welke verbandmiddelen of medicijnen er vragen gesteld worden. Dit leid tot irritaties bij de Apotheker wat voor de patiënt niet prettig is.

- Anoniem via Zorgkaart Nederland

Uitstekende telefonische bereikbaarheid 7.8/10

De telefonische bereikbaarheid is uitstekend en je wordt vlot te woord gestaan. De behandeling door de huisarts is gewoon goed te noemen.

 

- Anoniem via Zorgkaart Nederland

Betrouwbare praktijk 8.3/10

betrouwbare praktijk en nu goed bereikbaar; als het nodig is aanwezig

- Anoniem via Zorgkaart Nederland

Alles kan benoemd worden 8.8/10

Tevreden door duidelijkheid tussen mij en arts, zowel persoonlijk als via de mail. Alles kan gezegd, benoemd worden

- Anoniem via Zorgkaart Nederland

Moderne praktijk 8.7/10

Prima praktijk, vooral ook moderne praktijk, vriendelijk en erg professioneel

- Anoniem via Zorgkaart Nederland

Oog voor preventie 9.8/10

Was al een jaar of vier aan het sukkelen met COPD en veel te mager etc.maar ben nu twee keer bij de Dr. Lochorn en uiteraard zijn team geweest, maar er wordt gelijk aangepakt afspraken gemaakt met de longarts, diëtist etc. Jammer dat ik niet vier jaar eerder bij het Medisch Cenrum Gorecht heb aangeklopt. Ook de website en het online bestellen van de herhalingsrecepten is geweldig.

- Anoniem via Zorgkaart Nederland

Moderne dienstverlening 9.7/10

Moderne dienstverlening. Dr. Lochorn heeft wel begrepen hoe dat moet ! Zeer goede website met diverse mogelijkheden op gebied van communicatie, veel extra personeel, die in van alles en nog wat getraind zijn. Volgens mij de enige praktijk waar zoveel zorg te halen is in een praktijk.

 

- Anoniem via Zorgkaart Nederland

Betrokken huisartsen 9.7/10

Dr. Lochorn is zeer nauw betrokken bij welzijn patiënt. Na ziekenhuis opname van 1 maand wegens ernstige longziekte (geen kanker) komt…

- Anoniem via Zorgkaart Nederland

Blij met de darmkankertest 9.8/10

Uitstekende service. Darmkanker onderzoek excellent initiatief.

- Anoniem via Zorgkaart Nederland

Darmkankertest helemaal geweldig 10/10

Fantastisch dat jullie de darmkankertest hebben aangeboden. Ik heb het door deze test op tijd ontdekt. Door een kleine ingreep heb ik geen kanker meer. Geweldig bedankt.

- Dhr. de Boer

Darmkankertest top !! 10/10

Ik kan er niet veel anders over zeggen. Die darmkankeractie is geweldig dokter Lochorn !

- Anoniem

Je wordt serieus genomen 8.2/10

Wordt doorgevraagd over genoemde zaken. Reacties zijn terzake. Je voelt je serieus genomen.

- Anoniem via Zorgkaart Nederland

rugr_logonl_rood_rgb  nogepaNEN-15224_KLSchermafbeelding 2014-05-27 om 14.22.55

© Copyright 2017 - Medisch Centrum Gorecht

Medisch Centrum Gorecht

Gorecht Oost 165-169
9603 AE Hoogezand

Telefoon     0598 320 254
Telefax     0598 325 424
Intercollegiaal     0598 352 504
Spoed overdag     0598 322 786
Spoed avond / nacht     0900-9229